
a la carte
2 share
Wetterse ham | manchego
Zeeuwse creuses
Parijse champignons | kruidenboter
Voorgerecht
Zalmtartaar | witte asperge | furi kake
Tarte flambée | asperge | oud Brugge | Wetterse ham
Berloumi | mojo rojo | rucola
Hoofdgerecht
Noordzee vis | cannelloni | spinazie | zure room | tomaat
Lam | groene asperge | krieltjes | kombu
Risotto | Pecorino | boschampignons
Rigatoni | nduja | pesto Calabrese | rucola
Dessert
Cheesecake | bloedsinaas | tijm | honing
Tiramisu Mr Gustaaf 2024 | tonkaboon | vanille
Belgische kazen ‘De Mangerie’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Zalmtartaar | witte asperge | furi kake
of
Tarte flambée | asperge | oud Brugge | Wetterse ham
Tussengerecht
Gamba | dashi | rode biet *
Pulpo | nduja | paprika | courgette **
Hoofdgerecht
Noordzee vis | cannelloni | spinazie | zure room | tomaat
of
Lam | groene asperge | krieltjes | kombu
Dessert
Cheesecake | bloedsinaas | honing | tijm
Belgische kazen ‘De Mangerie’ | garnituren
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 58 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 68 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 78 euro
Menu Compleet by chef Angelo | 7 gangen | 96 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


